torstai 7. toukokuuta 2015

Superdieetti

Aloitin maanantaina Fitfarmin Superdieetin, joka kestää 6 viikkoa. Suunnitelmissa olisi pudottaa 10-20 kg. Ajattelin käydä viikottain tuntemuksiani läpi.

Ensimmäisen päivän iltana nälkä oli aikamoinen. Nyt neljännen päivän kohdalla nälkä kurnii lähinnä aamulla ja iltapalan aikoihin. Vaadittu liikuntamäärä ei tule välttämättä täyttymään tämän viikon kohdalla, sillä voin sanoa että ensimmäisen treenin jälkeen meinasi kunto loppua ja lihakset on totaalisen jumissa. Toivotaan, että lihakset olisi palautuneet huomiseen mennessä ja voisi taas treenata hyvillä mielin. Olo on ollut harvinaisen hyvä ja iho on ruvennut näyttämään ja tuntumaan paremmalta. Enää ei ole turvonnut olokaan. Iltaisin on tullut kaaduttua hyvissä ajoin sänkyyn kun on uni painanut silmäluomia. Meneehän siihen aikaa, että kroppa tottuu uuteen ruokavalioon sekä liikkumiseen, joten toivotaan että ensi viikko sujuisi tätä viikkoa paremmin.





"taas rahkaa" ;D

4 kommenttia:

  1. Muista, että lihaskipu lähtee sillä nopeiten, millä se on tullutkin, eli samoja liahksia sopivasti rasittamalla :) Tsemppiä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näin mä kuulinkin tänään :) kiitos kiitos!

      Poista
  2. Moikka Catarina! Arpaonni suosi sua blogini koruarvonnassa, joten laitathan pikapikaa meiliä, niin kerron ohjeet miten pääset valkkaamaan suosikkikorun itsellesi Syster P:n valikoimasta :) Ihanaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
  3. Missä viikoittaiset tuntemukset?? :)

    VastaaPoista

Voit kommentoida myös anonyymisti!