sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Rauhallinen viikonloppu

Viikonloppu on vietelty rauhallisissa tunnelmissa CSI New Yorkia katsellessa, tietokoneella aikaa kuluttaen ja katsoimpas myös Safe Haven -nimisen elokuvan.

Tässä olis jo kova hinku lenkkeilemään, mutta sen maanantai episodin jäljiltä jalan patti ei oo vieläkään laskeutunut ja nilkka on kipeä. Täytyy ilmeisesti huomenna käydä vilauttamassa jalkaa terkkarille. Toivottavasti jalassa ei olis mitään pahempaa vikana ja paranis nopiaa. Alkaa tää laiskottelu kyllästyttään!

Pari koulujuttua pitäis saada tehtyä. Sain tänään alotettua yhtä arvioitavaa tehtävää, jonka pitäis olla valmis ennen työssäoppimista. Työssäoppimispaikkakin pitäis vielä hommata. Sitten pitäis myös kirjoittaa tarvittavat asiakirjat kevään ulkomaan työssäoppimista varten. Huhhuh, paljon hommaa..


Tähän loppuun kuvia viime päiviltä.

Torstaina käväsin lääkärissä valittamassa kurkkukipua ja lähdin sieltä yskänlääkereseptin kanssa.

Tämmösen kalliin myrkyn ne mulle lykkäs, mutta ei voi muuta sanoa kuin että toimii!


Tein kesäkurpitsalasagnea. Siitä tuli vähän vetistä, mutta ylimääräisten nesteiden valuttamisen jälkeen se oli seuraavana päivänä paljon tiiviimpää.


Minisuoristusraudalle on taas käyttöä kun huomasin että sillä on helpompi tehdä kiharoita lyhyempiin hiuksiin kuin tavallisella suoristusraudalla. Rakastan tuota mun uutta huulipunaa <3


Aamuteetä vilttiin kietoutuneena.


Terveellisempi hampurilainen. Välissä omatekemä feta-basilikapihvi, jogurttikastiketta, tomaattia ja paistettu kananmuna. Nami!




4 kommenttia:

  1. oi kuulostaapa hyvältä toi sun hamppari. :) miten teet noi feta-basilikapihvit, entä toi jogurttikastike?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistän vaan jauhelihan, kananmunan, fetan, basilikan, mausteet ja vähän jogurttia sekasin ja muotoilen niistä pihvejä ja heitän ne pannulle. Jogurttikastikkeeseen tulee tietysti turkkilaista jogurttia ja sweet chili kastiketta :) Tarkkoja määriä en osaa sanoa, koska mulla on tapana aina heitellä kaikkia aineksia sen mukaan mikä tuntuu sillä hetkellä hyvältä :D

      Poista
  2. Okei :) Pitääpä itelläki joskus testata. :) kysäsisin vielä sen että mitä mausteita ruukaat laittaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tosiaan kokeilla! :) Tapaan laittaa sitruunapippuria ja valkosipulijauhetta (tai tuoretta valkosipulia). Suolaa ei tarvitse laittaa kun feta on itsessään niin suolasta.

      Poista

Voit kommentoida myös anonyymisti!