torstai 17. huhtikuuta 2014

H-hetki lähestyy!

Heippa vaan sinne ruutujen toiselle puolelle ja hyvää pääsiäistä!

Tänään oli viimeinen työssäoppimispäivä Suomalaisessa Kirjakaupassa ja oli vähän haikeaa lähteä. Lämmitti mieltä kun sain 50 € lahjakortin ja vielä halinkin "palkaksi" tästä seitsemästä viikosta. Voin suositella lämpimästi Seinäjoen Suomalaista Kirjakauppaa. Siellä saa aina hyvää palvelua ;)

Tosiaan maanantaina olis lähtö Helsinkiin ja tiistaina olis aikanen herätys sillä lentokone lähtee liitelemään kohti Amsterdamia ja Schipolin lentokenttää heti aamusta. Schipolin lentokentältä olis tarkotus navigoida itsemme Lelystadiin menevään junaan ja siellä päässä pitäis vielä löytää bussi Emmeloordiin. Ollaan Fiian kanssa menossa 5 viikoks työssäoppimaan De Strandhoeve nimiseen paikkaan, joka on ilmeisesti jokin vapaa-ajan viettoon ja erilaisiin tilaisuuksiin erikoistunut paikka maaseudulla. Kuulostaa sekä näyttää hyvältä! Meidän isännälle ollaan ostettu "menijäisiksi" kaks muumi käsipyyhettä ja Fazerin sinistä. Taitaa jäädä suosiolla salmiakit ostamatta, koska tuntuu että se maistuu ainoastaan meille suomalaisille :D Vielä olis pyykinpesut ja pakkaamiset jäljellä, mutta vielä ei jaksa stressata niitä.

Me kirjoitetaan Hollannin reissusta Fiian kanssa toiseen blogiin joka löytyy...

TÄÄLTÄ 

Sieltä voi sit seurata mitä me Hollannissa puuhaillaan. Instagram päivittyy varmaan huomattavasti tiuhempaan tahtiin, joten siellä kannattaa seurailla jos kiinnostaa. Muthan sieltä löytää nimimerkillä Catamon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida myös anonyymisti!