tiistai 3. kesäkuuta 2014

Hälsans Kök

Pääsin mukaan Buzzadorin ja Hälsans Kök:in yhteistyökampanjaan, jonka tarkoituksena on testata ja arvostella Hälsans Kök:in kebabia. Olen hieman myöhässä tämän kamppiksen kanssa sillä tässä on ollut aikamoista hulinaa viime viikkoina, mutta ehkä tänään Seinäjoelle päästyäni käyn hakemassa kyseisen tuotteen testiin. 

Hälsans Kök valmistaa lihattomia tuotteita ja onkin varsin oiva vaihtoehto kasvissyöjille, mutta myös meille lihansyöjille jotka kaipaamme vaihtelua. Hälsans Kök käyttää tuotteissaan puhtaita raaka-aineita ja tuotteet ovat korkealaatuisia. Sen huomaa jo pelkästään siitä, että Hälsans Kök:in tuotteita on valmistettu jo yli 25 vuotta. Hälsans Kök:in valikoimista löytyy mm. Kasvispihvejä, soijanakkeja ja soija chorizoa. 

http://www.halsanskok.fi

Parin päivän sisällä on siis tulossa ruoka-aiheista postausta, joten pysykäähän kuulolla!


"Buzzaaminen tarkoittaa sitä, että kun liityt osoitteessa http://www.buzzador.fi  Buzzadoriksi ja merkitset kiinnostuksenkohteesi sinulle lähetetään kutsu kampanjaan joka voisi kiinnostaa sinua. Sehän ei tarkoita, että pääset kampanjaan mukaan suoraan vaan suosittelijat valitaan mukaan ilmoittautuneiden joukosta. Buzzador on toisinsanoen suosittelumedia jonka käyttäjät arvostelevat testaamiaan tuotteita. 

3 kommenttia:

  1. hei, itsekkin pääsin mukaan kyseiseen kampanjaan. Mutta, mutta... Anteeksi jo etukäteen tyhmä kysymys;) (olen eka kertaa mukana buzzaamassa :) ) Eli miten toimin tuon ostamisen suhteen. Ilmeisesti ostan kyseisen tuotteen, mut mietin vain et miten se sit korvataan. Kampanja kutsussa kyllä mainittiin siitä lahjakortista, mut en oikein tajunnut et miten se sit toimii.. Saanko sen n. 10 euroa jälkikäteen? vai? (tyhmä minä... huomaa et eka kertaa buzzaamassa:) ja kun kukaan tuttu ei ole ollut buzzadorina, niin ei voi heiltäkään voi kysyä..) Kiitos, jos jaksat vastata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyhmiä kysymyksiä ei oo olemassakaan! :) Joo eli itse pitää ostaa 10 euron edestä kyseistä tuotetta ja kampanjan jälkeen saa 10 euron arvoisen lahjakortin. Kannattaa käydä lukemassa lisää tuolta presentcard.fi sivustolta!

      Poista
  2. Kiitos vastauksestasi! :) Pitääpä käydä tarkemmin tutustumassa tuohon sivustoon. Kävin aiemmin jo nopeasti vilkaisemassa, mutta en ehtinyt sen tarkemmin tutustua. Hyvää kesän jatkoa!

    VastaaPoista

Voit kommentoida myös anonyymisti!