torstai 5. kesäkuuta 2014

Kasvisburgeri

"Olen sitä mieltä että sinunkin tulisi olla Buzzador!
Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt. Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua. 
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimeni on Catamon)."

Olen mukana Hälsans Kökin ja Buzzadorin kebab-kampanjassa. Hälsans Kökin kasviskebabia löytyy isoimmista ja hyvinvarustelluista Prismoista ja Citymarketeista. Omalla kohdallani kävi nyt niin, että en löytänyt kebabia mistään kaupoista mistä kävin, joten ostin vaihtoehtoisesti burgeripihvejä. En kadu ostopäätöstäni sillä tekemistäni burgereista tuli todella maukkaita! Syödessä unohti, että sämpylän välissä oli kasvispihvi eikä lihapihvi. Tässä reseptiä:


Pirkka esipaistettu kiviuunisiemensämpylä (tai mikä tahansa sämpylä käy hyvin)
Hälsans Kök kasvispihvi

Kastike:
Kreikkalaista jogurttia
Valkosipulijauhetta (tai tuoretta valkosipulia)
Aromisuolaa
Pizzamaustetta

Burgereiden väliin laitoin kastikkeen ja pihvin lisäksi cheddaria, punasipulia, kurkkua, tomaattia ja jäävuorisalaattia. 




Herkullista!! Pahoittelen vähäistä kuvien määrää, mutta kamerani sattuu olemaan tällä hetkellä Pietarsaaressa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida myös anonyymisti!